Home » Adobe licentie

Adobe licentie

Bent u op zoek naar een Adobe, Microsoft of VMware licentie? Dan bent u bij OnnIT in Zuid-Beijerland aan het juiste adres. Wij hebben samenwerkingen met de bekende A-merken en voorzien uw bedrijf zo van betaalbare licenties. Wij adviseren u graag.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Maak uw werkplek efficiënter met Microsoft Licentie

Een Microsoft Licentie is bij de meeste bedrijven niet weg te denken. U heeft met deze licentie toegang tot de meest gangbare programma’s van deze tijd. Denkt u hierbij aan Office-toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Een Microsoft Licentie brengt veel mogelijkheden met zich mee. Zo beschikken sommige pakketten over inbegrepen services zoals Microsoft Exchange, OneDrive en SharePoint. Al deze applicaties maken uw werkplek een stuk efficiënter en aangenamer!

Uw hele bedrijf voorzien dankzij een volume licentie

Wanneer uw bedrijf bestaat uit vijf medewerkers of meer die dezelfde licentie nodig hebben voor hun werkzaamheden, is een volume licentie hiervoor dé oplossing. Bij de aanschaf van een volume licentie ontvangt u één code die u bij meerdere gebruikers kunt installeren. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende licentie op het moment dat u deze nodig heeft. Welke volume het beste bij uw organisatie past, hangt af van verschillende factoren. U kunt kiezen uit verschillende vormen en maten van bijvoorbeeld een Microsoft of VMware Licentie. Het is mogelijk om een licentie te kopen met een eeuwig durend gebruiksrecht of om een licentie te huren. De verschillende opties voor de aanschaf van een licentie zorgt dat er altijd wel een passende vorm voor uw bedrijf tussen zit.

Uw licenties bij een betrouwbare partner in Zuid-Beijerland

Wilt u meer informatie over welke licenties het meest geschikt zijn voor uw bedrijf of organisatie? Wij vertellen u graag meer over onze VMware Licentie en anderen. Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.