Home » Adobe licentie

Adobe licentie

Bent u op zoek naar een Adobe licentie, VMware licentiebeheer of Creative Cloud beheer van een partner in Zuid-Holland? Dan zit u bij OnnIT helemaal goed. Wij hebben samenwerkingen met bekende A-merken en voorzien uw bedrijf zo van betaalbare licenties. Wij adviseren u graag.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Uw hele bedrijf voorzien van licenties dankzij een volume licentie

Wanneer uw bedrijf bestaat uit vijf medewerkers of meer die dezelfde licentie nodig hebben voor hun werkzaamheden, is een volume licentie dé oplossing. Bij de aanschaf van een volume licentie ontvangt u één code die u bij meerdere gebruikers kunt installeren. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende licentie op het moment dat u deze nodig heeft. Welk volume het beste bij uw organisatie past, hangt af van verschillende factoren. U kunt dan ook kiezen uit verschillende soorten. Denk hierbij aan Microsoft Office en VMware licentiebeheer, maar ook voor het beheer van Creative Cloud zijn wij uw partner in Zuid-Holland. Het is mogelijk om een licentie te kopen met een eeuwigdurend gebruiksrecht of om een licentie te huren. Door de verschillende opties voor de aanschaf van een licentie, bieden wij als onafhankelijk ICT-adviseur altijd de passende oplossing voor uw bedrijf.

Uw licenties bij een betrouwbare partner

Wilt u meer informatie over een Adobe licentie of advies over welke licenties het meest geschikt zijn voor uw bedrijf of organisatie? Wij vertellen u graag meer over de VMware licentiebeheer, Creative Cloud-beheer, software compliancy en nog veel meer van ons als partner in Zuid-Holland. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.