Adobe VIP Select

Adobe, VIP, Select, Indesign, Photoshop, OnnIT, software, Licentie, Creative Cloud, Adobe XD, CC, Illustrator, Premiere Pro

Adobe VIP Select Licentieprogramma

Lees hoe u optimaal profiteert van uw VIP-lidmaatschap met VIP Select en de voordelen die de status VIP Select biedt.

Adobe, VIP, Selecte, Software, Applicatie, Creative Cloud, CC, Photoshop, Indesign, Illustrator, Premiere Pro, Adobe XD, Adobe Sensei, SenseiU bereikt de status VIP Select, wanneer uw organisatie voldoet aan de toepasselijke licentiedrempel binnen één periode van de overeenkomst, ofwel via één transactie of door evaluatie achteraf, voorafgaand aan de verlengingsdatum.

Zodra u de lidmaatschapsstatus VIP Select bereikt, krijgt u toegang tot aanvullende voordelen als dank voor uw loyaliteit en verbintenis:

  • Kortingen op alle aankopen tijdens de VIP Select-periode
  • De mogelijkheid een verbintenis van 3 jaar aan te gaan*

Opmerking:

De verbintenis van 3 jaar is niet beschikbaar voor leden met een verlengde termijn met betaling vooraf.

VIP Select bereiken

VIP Select wordt op een van de volgende twee manieren bereikt. Het VIP Select-niveau blijft behouden tot de volgende evaluatiedatum, wanneer het aantal licenties opnieuw wordt beoordeeld en het VIP Select-niveau dienovereenkomstig wordt aangepast:

Eén transactie: Wanneer uw VIP minder dan 10 licenties omvat en u één transactie voor meer dan 10 licenties uitvoert, bereikt u automatisch de status VIP Select.

Evaluatie: U bereikt automatisch de status VIP Select op de evaluatiedatum (31 dagen voor de verlengingsdatum) als u het minimum aantal licenties hebt aangeschaft via kleinere aankopen in plaats van in één transactie. Als u de VIP Select-status al hebt bereikt, kunt u op de evaluatiedatum mogelijk opschuiven naar het volgende kortingsniveau als het aantal licenties boven de volgende drempel uitkomt.

Adobe, VIP, Select, Indesign, Photoshop, OnnIT, software, Licentie, Creative Cloud, Adobe XD, CC, Illustrator, Premiere ProVoordelen van een 3-jarige verbintenis

Een verbintenis van 3 jaar, beschikbaar voor VIP Select-leden in alle marktsegmenten, biedt de volgende voordelen:

  • Jaarlijkse betalingen
  • Prijstoezegging van Adobe: Dit omvat het kortingsniveau, dat niet kan worden gewijzigd gedurende de looptijd van uw 3-jarige verbintenis, en is van toepassing op de standaardprijs van alle producten die op de prijslijst staan op het moment dat u de verbintenis aangaat, zelfs voor producten die u niet hebt aangeschaft. Uw accountbeheerder (geautoriseerde Adobe-leverancier of Adobe-accountbeheerder) stelt de werkelijke prijs vast. Bij een 3-jarige verbintenis zegt Adobe een vaste prijs toe voor de rechtstreekse kanaalpartner als de aankoop wordt gedaan via een leverancier.
  • Flexibele licenties: Wanneer u een verbintenis van 3 jaar accepteert, verplicht u zich ertoe het aantal licenties dat u hebt op het moment van ondertekening, te handhaven gedurende de periode van de 3-jarige verbintenis. Het aantal licenties kan geleidelijk worden verhoogd, maar u bent alleen verplicht het minimale toegezegde aantal te handhaven. Raadpleeg dit document over de 3-jarige verbintenis voor voorbeelden.
  • Hogere kortingen op alle aankopen voor bedrijven en overheidsinstanties

 

Wilt u meer informatie over deze vorm of andere vormen van licentiering bij Adobe. Neem dan contact op met een van onze adviseurs op 0880-101010