Dataplus stopt. OnnIT helpt u verder.

dataplus, microsoft, onnit, office, office 365, csp, vmware, citrix, sophos, licenties, licentie, advies

Het IT-landschap is veranderlijk; zeker in tijden van een pandemie. Het vergt een groot aanpasssingsvermogen om in deze tijden te als bedrijf blijvend en binnen de lijn der verwachting te floreren. IT-reseller DataPlus heeft via haar website bekend gemaakt per 1 september 2020 te stoppen als IT-partner en haar deuren definitief te sluiten.

Dit is natuurlijk erg spijtig voor het bedrijf maar zeker ook een extra zorg voor organisaties die nu bij Dataplus ondergebracht zijn. Zij hebben nu de lastige taak op zoek te gaan naar een nieuwe IT-partner.

Gelukkig kan OnnIT hierbij ondersteunen. Graag bieden wij de getroffen organisaties hulp met het overgaan van partnerschap en dragen wij zorg dat dit vlekkeloos verloopt.  Op deze manier kunnen de organisaties zich volledig focussen op de bedrijfsvoering.

OnnIT is als onafhankelijke licentiespecialist bekend met grote vendoren zoals o.a. Microsoft, Citrix, Adobe, Sophos, VMWare etc. maar  waar OnnIT zich vooral in onderscheidt is in het geven van onafhankelijk, op maat gemaakt advies.

Bovendien heeft OnnIT 15 jaar ervaring met organisaties (v.a. 250 werkplekken) in iedere sector en in-house kennis van contractuele zaken zoals koepelcontracten en mantelovereenkomsten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze licentiespecialisten via telefoonnummer: 0880-101010. Wij helpen u dan graag verder.