Bent u op zoek naar de optimale licentiestrategie voor uw bedrijf of overweegt u de overstap naar cloudgebaseerde oplossingen? OnnIT biedt gespecialiseerde ondersteuning en advies bij het navigeren door de complexe wereld van volume licenties en cloud diensten. Met de voortdurende evolutie van de technologiemarkt en de verschuiving naar flexibeler en werkplekonafhankelijker werken, is het essentieel dat uw licentiestrategie en IT-infrastructuur up-to-date en afgestemd zijn op de behoeften van uw organisatie.

Of u nu geïnteresseerd bent in het verkennen van de voordelen van volume licenties, het optimaliseren van uw huidige licenties, of het onderzoeken van cloud oplossingen die de efficiëntie en toegankelijkheid van uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren, OnnIT staat klaar om u te voorzien van onafhankelijk, op maat gemaakt advies. Ontdek hoe onze expertise u kan helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Hieronder vindt u een reeks veelgestelde vragen (FAQ) die licht werpen op de basisprincipes van volume licenties en cloud diensten, en hoe OnnIT kan bijdragen aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen met onze op maat gemaakte oplossingen.

  

 Wat is een volume licentie?

Een volume licentie maakt het mogelijk om software meerdere keren te installeren met één licentiecode. Deze licenties worden door diverse vendoren in verschillende contractvormen aangeboden, en zijn geschikt voor bedrijven vanaf vijf gebruikers.

 Waarom is het belangrijk om de licentiestrategie van mijn bedrijf te heroverwegen?

De markt verandert voortdurend, waardoor het noodzakelijk kan zijn om uw licentiestrategie aan te scherpen. Het slim, snel en werkplekonafhankelijk werken vraagt om een doordachte keuze in software en licenties, die past bij de ontwerpstructuur van uw IT-infrastructuur.

 Hoe kan OnnIT helpen bij het kiezen van de juiste volume licentie?

OnnIT biedt onafhankelijk advies en helpt bij de aanschaf, inventarisatie en het onderhoud van uw licenties. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van volume licenties tegen de hoogste kortingen, dankzij onze grote inkoopvolumes.

 Zijn er verschillende soorten licenties beschikbaar?

Ja, er zijn licenties die u kunt kopen met eeuwigdurend gebruiksrecht of licenties die u kunt huren. De juiste keuze hangt af van uw organisatie en de steeds veranderende regels van fabrikanten.

 Wat zijn de voordelen van werken in de cloud?

Werken in de cloud biedt flexibiliteit en toegankelijkheid, waarbij gegevens, software en bestanden op een externe locatie worden opgeslagen en opgevraagd. Dit kan leiden tot kostenbesparingen, verhoogde efficiëntie en het gemak van toegang vanaf elke locatie.

 Wat betekent 'hybride omgeving' in de context van cloud computing?

Een hybride omgeving combineert diensten die worden gebruikt vanuit een datacenter met behoud van een gedeelte van de IT-infrastructuur op uw eigen locatie. Dit biedt flexibiliteit en controle, terwijl u ook profiteert van cloud-diensten.

 Welke cloud-gerelateerde diensten biedt OnnIT aan?

OnnIT biedt diverse cloud-gerelateerde diensten, waaronder Desktop as a Service, Mobile Device Management, Cloudsecurity en CRM. Deze diensten worden op maat gemaakt om het beste bij uw organisatie te passen.

 Hoe bepaalt OnnIT of een cloudoplossing bij mijn bedrijf past?

OnnIT voert een inventarisatie uit door middel van interviews en metingen om te beoordelen of en hoe een cloudoplossing aansluit bij uw organisatie. Dit onafhankelijke advies is gebaseerd op uw unieke wensen en eisen.

 Kan ik kiezen tussen een jaarabonnement of een maandelijks contract voor cloud diensten?

Ja, OnnIT biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen jaarlijkse of maandelijkse contracten voor cloud diensten/licenties. Dit zorgt ervoor dat u betaalt naar gebruik en gemakkelijk aanpassingen kunt doorvoeren in uw organisatie.

 Hoe neem ik contact op met OnnIT voor persoonlijk advies of het aanschaffen van een volume licentie?

U kunt contact opnemen met OnnIT voor persoonlijk advies of om een volume licentie aan te schaffen door te bellen naar 0880 10 10 10. OnnIT biedt een breed assortiment aan A-merken en producten, samen met onafhankelijk advies en gedegen marktkennis.

+31 (0)88 - 0101010licentiedesk@onnit.nl

×