OnnIT is behalve een onafhankelijke adviseur en leverancier van software ook leverancier van A-merken hardware. Het leveren van hardware wordt vaak gezien als dozen schuiven. Dit impliceert dat geen additionele dienstverlening van toepassing zou zijn. Vandaag de dag kan het echter van onderscheidend belang zijn om juist hier uw onafhankelijke software specialist bij te betrekken. Dit kan uw organisatie op strategisch en financieel vlak voordeel opleveren.

INFRASTRUCTUUR

De infrastructuur van uw automatisering bestaat uit alle hardware en software welke nodig is om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. De verandering aan de  hardware-matige kant van de infrastructuur is de laatste jaren enorm. Om u ook hier te kunnen adviseren heeft OnnIT een aantal gerenommeerde specialistische partners die allen hun sporen hebben verdiend binnen de overheden, NGO’s, commerciële bedrijven.

DEVICES

De devices binnen uw onderneming nemen in het huidige IT landschap een compleet andere rol op dan jaren geleden. Wordt het een desktop, tablet of toch een notebook? Past u bring your own device toe of niet? De aankoop van de standaard devices binnen uw onderneming zoals desktops, notebooks en servers is anders geworden door de veranderende infrastructuur en bijvoorbeeld gebruik van de Cloud. Welk device past het beste bij uw strategie en hoe wilt u het managen. Wij kunnen u adviseren.

SECURITY

Als onderneming heeft u een grote verantwoordelijkheid zowel intern als extern waar het de beveiliging van de (persoons) gegevens betreft.  De beveiliging van gevoelige informatie vraagt om een gedegen security oplossing. Welke producten en oplossingen passen bij uw organisatie. Security is meer dan alleen de beveiliging, het is ook de beveiliging van uw reputatie.

+31 (0)88 - 0101010licentiedesk@onnit.nl

×