Devices

De devices binnen uw onderneming nemen in het huidige IT landschap een compleet andere rol op dan jaren geleden. Wordt het een desktop, tablet of toch een notebook? Past u bring your own device toe of niet? De aankoop van de standaard devices binnen uw onderneming zoals desktops, notebooks en servers is anders geworden door de veranderende infrastructuur en bijvoorbeeld gebruik van de Cloud.

Direct contact 

Desktop

Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,

De traditionele desktop neemt nog altijd een belangrijke plaats in de meeste organisaties. De keuze in configuraties is echter toegenomen in de loop der jaren. Elke desktop oplossingen heeft een specifieke toepassing met bijbehorende configuratie. OnnIT is bekend met de desktop systemen van onder andere HP, Dell en Lenovo. OnnIT levert onafhankelijk advies gericht op uw situatie naar aanleiding van persoonlijke gesprekken, derhalve kan er een passende oplossing worden aangeboden.

Monitoren

De monitor, de ondergewaardeerde  kracht binnen uw organisatie. Uw kantoormedewerkers zitten het grootste deel van de dag naar de monitor te kijken. Een goede monitor op de juiste hoogte is dan belangrijk, voor uw medewerkers, maar ook voor de productiviteit van de medewerkers. Verkeerde monitoren op verkeerde werkhoogtes zorgen voor vermoeide medewerkers en zelfs meer verzuim. OnnIT kan uw organisatie passend advies geven aangaande de keuze aan monitoren en accessoires voor de juiste positionering van uw monitor. OnnIT werkt onder andere met vendoren als HP, Dell, Eizo, Iiyama etc.

Telefoons

De telefoon, het onmisbare gereedschap van bijna elke medewerker binnen uw organisatie. Was de telefoon vroeger alleen om mee te bellen, tegenwoordig is het de agenda, organizer en contactcentrum voor mail, apps en telefonie. De telefoon is geen telefoon meer, het is een geautomatiseerde assistent welke altijd ter beschikking moet zijn. OnnIT adviseert u niet alleen in de keuze van een telefoon, maar kan ook kijken naar de uitrol van telefoons binnen uw organisatie, back-up van uw mobiele data en dergelijke. Merken als Samsung, Apple, Nokia, Blackberry etc. kunnen door OnnIT worden geleverd.