Infrastructuur

De infrastructuur van uw automatisering bestaat uit alle hardware en software welke nodig is om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. De verandering aan de  hardware-matige kant van de infrastructuur is de laatste jaren enorm. Om u ook hier te kunnen adviseren heeft OnnIT een aantal gerenommeerde specialistische partners die allen hun sporen hebben verdiend binnen de overheden, NGO’s , commerciële bedrijven.

Direct contact 
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Routers

De Router is een belangrijk onderdeel van het netwerk van vandaag en morgen, het zorgt immers voor de koppeling met het internet en eventueel andere vestigingen. Organisaties kunnen niet meer zonder een verbinding naar buiten. OnnIT begrijpt dat betrouwbare apparatuur noodzakelijk is voor uw organisatie, OnnIT werkt daarom met vendoren en partners om u een passende oplossing te kunnen leveren.

Wi-Fi

Wi-Fi is vandaag de dag niet meer weg te denken. Wi-Fi is een volwaardige en efficiënte manier van netwerkgebruik welke de flexibiliteit binnen uw organisatie vergroot. Flexwerken en Bring Your Own Device nemen toe, dan moet het netwerk binnen uw organisatie de flexibiliteit bieden dit het hoofd te bieden. OnnIT levert oplossingen van A-merk vendoren waarbij naast de toegankelijkheid van het netwerk, de beveiliging van het netwerk ook is geregeld. Wilt u het ingemeten, ingericht of geïmplementeerd hebben ook hier hebben wij de juiste gespecialiseerde partners voor.