Home » Microsoft CSP Provider in Zuid-Holland

Microsoft CSP Provider in Zuid-Holland

Met een Microsoft CSP Provider in Zuid-Holland heeft u altijd één aanspreekpunt bij vragen over uw licenties. Bij OnnIT hebben wij een jarenlange ervaring met het beheren van verschillende soorten software. Wij ondersteunen u dan ook graag met uw licentiebeheer en overige vragen over uw programma’s.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Uw Office 365 bij ons in beheer

Een voorbeeld van de mogelijkheden die wij als Microsoft CSP Provider bieden voor uw onderneming in Zuid-Holland, is Office 365. Met Office 365 werkt u in de cloud met uw favoriete programma’s en bestanden. U kunt bestanden openen en realtime corrigeren om zo gelijk te delen met uw medewerkers of collega’s. Dankzij de cloud kampt u niet meer met losse servers en bent u verzekerd van een beschermde omgeving voor al uw vertrouwelijke informatie. Ook het beheer van Office 365 kunt u gedeeltelijk of volledig door ons laten overnemen. Wij bieden ook licenties aan voor de integratie van Citrix Cloud.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak

Heeft u vragen over OnnIT als Microsoft CSP Provider in Zuid-Holland of wilt u gelijk aan de slag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.