Microsoft kondigt Office 2019 aan

Deze week heeft Microsoft aangekondigd dat Office 2019 medio 2018 gelanceerd zal worden. De nieuwste versie van Office zal vele nieuwe functies bevatten verspreid over de applicaties: Word, Excel en PowerPoint. Zo worden er onder andere nieuwe grafieken toegevoegd in Excel en nieuwe animatiefuncties toegevoegd in PowerPoint.

Microsoft heeft de afgelopen tijd veel samengewerkt met verschillende softwarediensten en wil door middel van Office 2019 vooral werken aan het gebruikersgemak van de Office suite.

Opvallend is dat Microsoft ervoor kiest om Office 2019 uit te gaan brengen in een koop licentie en als update voor de Office suite van Office 365. Microsoft werkt er namelijk hard aan om al zijn producten in een subscription based model aan te bieden. Toch blijkt uit onderzoek dat deze manier van gebruik in opkomst is, maar dat er nog veel gebruikers zijn die de software van onder andere Office liever kopen zonder aan een abonnement vast te zitten.

Wilt u verder geïnformeerd worden over de aankomende nieuwe versie van Office, neem dan contact op met een van onze licentiespecialisten.