Ontdek de Voordelen van Microsoft Nonprofit Licenties voor Jouw Organisatie

Als non-profitorganisatie heb je waarschijnlijk beperkte middelen en een grote verantwoordelijkheid om elke euro optimaal te besteden. Daarom is het essentieel om te profiteren van tools die je efficiëntie verhogen zonder je budget te belasten. Microsoft biedt hiervoor een oplossing met zijn speciale Nonprofit Licenties. Ontdek hoe deze licenties jouw organisatie kunnen versterken en welke voordelen ze bieden.

Wat zijn Microsoft Nonprofit Licenties?

Microsoft Nonprofit Licenties zijn speciaal ontworpen softwarepakketten die beschikbaar zijn voor erkende non-profitorganisaties tegen sterk gereduceerde prijzen of zelfs gratis. Deze licenties geven toegang tot een breed scala aan krachtige tools en applicaties die normaal gesproken een aanzienlijke investering vereisen. Denk hierbij aan de nieuwste versies van Microsoft 365, Azure, Dynamics 365 en andere Microsoft-producten.

Voordelen voor Non-Profits

 1. Kostenbesparing

  • Door gebruik te maken van Microsoft Nonprofit Licenties kan jouw organisatie aanzienlijk besparen op softwarekosten. Veel van de licenties zijn gratis of komen met aanzienlijke kortingen, waardoor je middelen kunt toewijzen aan andere cruciale behoeften.
 2. Verbeterde Samenwerking en Productiviteit

  • Met tools zoals Microsoft 365 kunnen teams efficiënter samenwerken, zowel op kantoor als op afstand. Applicaties zoals Teams, SharePoint en OneDrive maken het eenvoudig om documenten te delen, vergaderingen te organiseren en in real-time samen te werken.
 3. Geavanceerde Beveiliging

  • Cyberveiligheid is een topprioriteit voor elke organisatie. Microsoft biedt geavanceerde beveiligingsfuncties die je gegevens en die van je donateurs beschermen. Met ingebouwde beveiligingsmaatregelen en regelmatige updates ben je verzekerd van een hoge mate van bescherming.
 4. Schaalbaarheid

  • Of je nu een kleine lokale organisatie bent of een grote internationale NGO, Microsoft Nonprofit Licenties bieden oplossingen die met je mee kunnen groeien. Met cloudoplossingen zoals Azure kun je je IT-infrastructuur eenvoudig opschalen naar gelang je behoeften veranderen.
 5. Toegang tot Training en Ondersteuning

  • Naast software biedt Microsoft toegang tot uitgebreide trainings- en ondersteuningsbronnen. Dit helpt je team om het maximale uit de beschikbare tools te halen en de productiviteit te verhogen.
 6. Innovatie

  • Door toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën en updates, blijft jouw organisatie voorop lopen. Innovatieve tools zoals AI en machine learning binnen Microsoft-oplossingen kunnen helpen bij het automatiseren van processen en het verbeteren van besluitvorming.

Hoe Komt Je Organisatie in Aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor Microsoft Nonprofit Licenties, moet je organisatie een erkende non-profit of NGO zijn. Het registratieproces is eenvoudig en kan online worden voltooid via de Microsoft Nonprofits-website. Na goedkeuring krijg je toegang tot de beschikbare licenties en kun je direct beginnen met het upgraden van je IT-middelen.

Conclusie

Microsoft Nonprofit Licenties bieden een unieke kans voor non-profitorganisaties om te profiteren van geavanceerde technologie zonder de hoge kosten. Door de juiste tools in te zetten, kan jouw organisatie efficiënter werken, veiligere operaties uitvoeren en meer impact maken. Mis deze kans niet om je digitale transformatie te versnellen en je missie beter te dienen.

Meer Informatie?

Wil je meer weten over hoe jouw organisatie kan profiteren van Microsoft Nonprofit Licenties? Neem dan contact met ons op via 088 0101010 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+31 (0)88 - 0101010licentiedesk@onnit.nl

×