Home » Office 365 beheer

Office 365 beheer

Bent u op zoek naar een partner voor Microsoft Office 365 beheer in Zuid-Holland? Onze experts ondersteunen uw bedrijf hierbij graag. Zo maakt u gebruik van alle voordelen van Office 365 en regelen wij voor u het beheer. Uw persoonlijke adviseur beantwoordt uw vragen graag.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

De voordelen van Office 365 voor uw bedrijf

Met het gebruik van Office 365 ervaart u veel voordelen. Een van de grootste kenmerken van Office 365 is het werken in de cloud. U heeft altijd en overal toegang tot uw programma’s en bestanden. Open en corrigeer een document waar u maar wilt en bekijkt aanpassingen van collega’s direct dankzij realtime bewerken. Dankzij de cloud kampt u niet meer met losse servers en bent u verzekerd van een beschermde omgeving voor uw vertrouwelijke informatie.

Werk samen in de cloud

De pakketten van Office 365 zijn flexibel samen te stellen. Heeft u vragen over welk pakket of welke abonnementsvorm het beste bij uw bedrijf past? Of heeft u al een Microsoft Office 365-abonnement en wilt u het beheer uitbesteden aan een partner in Zuid-Holland? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.