OnnIT is een onafhankelijke adviseur en leverancier op het gebied van ICT. Wij zijn gevestigd in Zuid-Beijerland en actief door heel Nederland. OnnIT is in 2006 opgericht en richt zich op organisaties als gemeentelijke overheden, zorg en de middelgrote en grote ondernemingen in Nederland. Ons bedrijf heeft een nauw samenwerkend en enthousiast team van medewerkers. Binnen het team zijn er verschillende gecertificeerde (licentie) specialisten. Kennis staat voorop om bedrijven de juiste weg te wijzen binnen het IT landschap.

OnnIT werkt niet vendor afhankelijk , maar zich richt op de juiste oplossing die passen bij de wensen en eisen van de klant. Door de bovenstaande werkwijze kan er met recht worden gezegd dat OnnIT een onafhankelijke adviseur en leverancier is.
  

Pionier in licentie-oplossingen voor Gemeenten en Bedrijven

Door de jaren heen heeft OnnIT zich ontwikkeld als een toonaangevende en onafhankelijke partner, zo was OnnIT onder andere nauw betrokken bij de totstandkoming van verschillende mantelovereenkomsten voor o.a. Microsoft en Novell die zijn afgesloten met de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten). OnnIT heeft als kernactiviteit het geven van adviezen, beheren en het leveren van volume licenties.

Naast alle activiteiten rondom software en volume licenties is OnnIT ook leverancier van hardware en telefonie. Door onze jarenlange ervaring, inkoopkennis en volumes kunnen wij vaak een voordeel voor u als klant realiseren.

+31 (0)88 - 0101010licentiedesk@onnit.nl

×