Home ┬╗ Software compliancy

Software compliancy

Voor ondersteuning bij software compliancy bent u bij ons aan het juiste adres. OnnIT is gespecialiseerd op het gebied van software en adviseert u graag. Wij ondersteunen u bij het juist inrichten van uw softwaremanagement. Zo weet u zeker dat uw bedrijf compliant is.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Houdt u aan de regels van software compliancy

Het is van belang dat uw softwaremanagement op een juiste manier is ingericht. Alleen dan heeft u volledig inzicht in en controle over uw software en houdt u zich aan de regels van software compliancy. In veel gevallen wordt van een organisatie een schriftelijke verklaring gevraagd omtrent software compliancy. Hierin wordt door het bestuur verklaard dat de onderneming compliant is.

Neem nu contact met ons op voor een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor software compliancy of wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Denk bijvoorbeeld aan de implementatie van Microsoft Azure of een ander type cloudplatform. Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij adviseren u graag over beste oplossing voor uw organisatie of bedrijf.