Home » Software leverancier Zuid-Holland

Software leverancier in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een betrouwbare software leverancier in Zuid-Holland? Bij OnnIT zijn we gespecialiseerd in onder andere volume licenties, het werken in de cloud en de beveiliging van uw werkomgeving. Wij geven u graag een onafhankelijk advies en ondersteunen u met het beheer.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Efficiënt samenwerken in de cloud

Bewaar al uw bestanden veilig op één plek in de cloud. U kampt niet meer met losse servers en bent verzekerd van een beschermde omgeving voor uw vertrouwelijke informatie. Als u in de cloud werkt, kunt u bestanden gemakkelijk delen met uw werknemers en collega’s. Bovendien heeft u altijd en overal toegang tot al uw bestanden en worden bewerkingen automatisch doorgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in cloud software en adviseren u graag.

Schakel ons in voor een veilige online werkomgeving

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het beveiligen van uw online werkomgeving. Wij geven u graag een persoonlijk advies over het beveiligen van uw bestanden en vertrouwelijke informatie. Heeft u een vraag over licentie software of wilt u ons inschakelen als software leverancier in Zuid-Holland? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Onze specialisten zijn getraind en gecertificeerd om u te voorzien van het beste advies.