Software

Software wordt in organisaties steeds belangrijker. Ten opzichte van vroeger spelen meer factoren een rol om tot de juiste oplossing te komen. Software is belangrijker dan ooit! OnnIT kan helpen om de controle te bewaren en de juiste keuzes te maken om software licenties aan te kopen.

Direct contact 
licenties, licensing, microsoft, vmware, citrix, software, licentiebeheer, licentiepositie onderzoek, computer, it, ict

Volume licenties

OnnIT heeft specifieke kennis van volume licenties. Een volume licentie is een licentie die meerdere malen geïnstalleerd kan worden met één licentiecode. Deze licenties worden aangeboden door verschillende vendoren, zoals o.a. Microsoft, VMware, etc. en in verschillende staffels en contract vormen. OnnIT heeft expertise van deze volume licenties en kan organisaties helpen bij deze vraagstukken. Bij het aankopen van software is het van belang welk programma gebruikt gaat worden en welke licenties benodigd zijn. Met de specialisten en de onafhankelijke kijk op IT zorgt OnnIT dat u de juiste licenties geadviseerd en geleverd krijgt.

Meer over volume licenties 

Security

IT omgevingen worden steeds complexer om te beveiligen. Daarnaast wordt het gevaar ook steeds gecompliceerder, want hackers en andere cybercriminelen vallen steeds op andere wijze aan. Belangrijk is dus dat een IT omgeving goed beschermd wordt. Dit is temeer belangrijk omdat sinds 1 januari 2016 een wet aangenomen is door de overheid namelijk de wet Datalekken. Deze wet bepaald dat voldoende moet worden gedaan om data te beschermen en indien een datalek is geconstateerd dat deze gemeld moet worden. De vraag welke steeds meer opkomt is hoe kan een omgeving het beste beveiligd worden? Op deze vraag is geen eenduidig antwoord beschikbaar. Security fabrikanten zetten steeds meer in op beveiliging vanuit de cloud en het beheren van mobiele apparaten ook wel mobile device management genoemd. OnnIT denkt met u mee welke beveiliging het beste bij u past.

Meer over security