Security

IT omgevingen worden steeds complexer om te beveiligen. Een goed beleid op het gebied van netwerk beveiliging is noodzakelijk. Daarnaast wordt het gevaar ook steeds ingewikkelder. Hackers en andere cybercriminelen vallen immers steeds op andere wijze aan. Belangrijk is dat een IT omgeving goed beschermd wordt. OnnIT heeft een compleet product en diensten portfolio voor beveiligingsoplossingen.

Direct contact 

Ransomware

Ransomware is steeds meer te vinden is in het dagelijks nieuws. Op grote schaal wordt deze gijzelsoftware ingezet en beïnvloed het zelfs de maatschappij. Ransomware is één van de grootste beveiligingsuitdagingen waar personen en bedrijven op dit moment voor staan. De grote vraag is: Kan ik voorkomen dat Ransomware actief raakt in mijn omgeving? Maar net zo belangrijk is de vraag: Wat is de beste strategie bij een eventuele infectie met Ransomware om het dataverlies te minimalisten? Op deze vraagstukken heeft OnnIT samen met haar partners een antwoord. Wij geven graag een vrijblijvende toelichting in een persoonlijk gesprek. Samen met onze partners op het gebied van netwerk beveiliging, anti virus, het voorkomen van spam en web & content filtering kunnen wij de juiste producten leveren en adviseren om o.a. ransomware buiten uw deuren te houden.

Endpoint

Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,

Belangrijk in het beveiligen van een IT omgeving is het beveiligen van desktops, laptops etc. ook wel endpoints genoemd. Tegenwoordig maakt een apparaat niet alleen connectie met de bedrijfsomgeving, maar ook met tal van andere omgevingen. Hierdoor is de kans groot dat het apparaat wordt besmet met infecties die dan schade aan kunnen richten in het bedrijfsnetwerk. Belangrijk is dus om naast de bescherming van de infrastructuur ook deze apparaten te beveiligen. Endpoint protectie is vandaag de dag ook nog steeds onontbeerlijk en bij voorkeur zou deze moeten kunnen communiceren met de andere aanwezige security lagen van de organisatie. Wij kunnen u adviseren over deze en andere security oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Om een omgeving goed te kunnen beveiligen is het van belang dat de organisatie weet wat beveiligd moet worden. Gevaar wordt pas zichtbaar als het werkelijk aanwezig is. Indien gewenst kan OnnIT ethical hackers inzetten om te laten zien waar de eventuele kwetsbaarheden in de beveiliging zitten. Het hieruit voortvloeiende security advies toont aan of u afdoende beveiligd bent of dat u wellicht (extra) beveiliging nodig heeft.

Naast de bewustwording van de organisatie is het ook belangrijk dat de gebruiker bewust is van de gevaren. OnnIT gelooft dat de gebruiker van de omgeving de sleutel is naar een veilige omgeving. OnnIT biedt hiervoor trainingen aan om de gebruiker bewust te maken hoe cyber criminaliteit binnen komt in een organisatie. Deze training is per groep af te nemen, wilt u meer informatie over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

Belangrijk in het beveiligen van een IT omgeving is het beveiligen van desktops, laptops etc. ook wel endpoints genoemd. Tegenwoordig maakt een apparaat niet alleen connectie met de bedrijfsomgeving, maar ook met tal van andere omgevingen. Hierdoor is de kans groot dat het apparaat wordt besmet met infecties die dan schade aan kunnen richten in het bedrijfsnetwerk. Belangrijk is dus om naast de bescherming van de infrastructuur ook deze apparaten te beveiligen. Endpoint protectie is vandaag de dag ook nog steeds onontbeerlijk en bij voorkeur zou deze moeten kunnen communiceren met de andere aanwezige security lagen van de organisatie. Wij kunnen u adviseren over deze en andere security oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Wat steeds belangrijker wordt is het beschermen van data op, en gebruikt door, mobile devices. Gebruikers maken veelvuldig gebruik van mobiele apparaten zoals tablets, telefoons etc. Wanneer mobiele devices als afzonderlijke apparaten worden beschouwd en niet worden beheerd dan is het risico vaak nog veel groter. Een mobiel apparaat logt namelijk in op veel verschillende netwerken, maar ook op dat van u. Hierdoor is het risico op een beveiligingslek groter. Ook het verlies van deze apparaten kan zorgen voor verlies van (persoons)gevoelige data. Door middel van mobile device management kan de impact van deze zaken worden ingeperkt. OnnIT heeft alle vooraanstaande oplossingen op het gebied van Mobile device management in huis. Dit kan zowel door middel van een cloudoplossing als ook via lokale oplossingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten.

Ransomware is steeds meer te vinden is in het dagelijks nieuws. Op grote schaal wordt deze gijzelsoftware ingezet en beïnvloed het zelfs de maatschappij. Ransomware is één van de grootste beveiligingsuitdagingen waar personen en bedrijven op dit moment voor staan. De grote vraag is: Kan ik voorkomen dat Ransomware actief raakt in mijn omgeving? Maar net zo belangrijk is de vraag: Wat is de beste strategie bij een eventuele infectie met Ransomware om het dataverlies te minimalisten? Op deze vraagstukken heeft OnnIT samen met haar partners een antwoord. Wij geven graag een vrijblijvende toelichting in een persoonlijk gesprek. Samen met onze partners op het gebied van netwerk beveiliging, anti virus, het voorkomen van spam en web & content filtering kunnen wij de juiste producten leveren en adviseren om o.a. ransomware buiten uw deuren te houden.