Telefonie

Bellen, sms’en, internet het is altijd beschikbaar. Zonder telefonie zou de wereld er op dit moment geheel anders uit zien. Wanneer er over telefonie gesproken wordt dan is het de mobiele telefoon niet meer weg te denken. De mobiele telefoon geeft niet alleen de mogelijkheid om overal te bellen, maar zorgt voor algemene bereikbaarheid.

Direct contact 

Mobiele telefonie

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon waarbij de mensen die er twee hebben al geen echte uitzondering meer zijn. De mobiele telefoon geeft niet alleen de mogelijkheid om overal te bellen, maar zorgt voor algemene bereikbaarheid. Een mobiele telefonie kan zorgen voor een efficiënte werkwijze. Als het gaat over bereikbaarheid dan is dit onderwerp een van de meest besproken punten. Aan welke specificaties moet een mobiele telefoon voldoen? Hoe sluit dit aan op de infrastructuur van uw organisatie. Met welk besturingssysteem gaat uw organisatie werken? En niet in de laatste plaats wie is verantwoordelijk voor de veiligheid van de data op het toestel?Verder is het kiezen van een provider erg belangrijk. Denk hierbij aan hoge beschikbaarheid van het netwerk en welk contract past het beste bij uw organisatie. Onderwerpen als de hoeveelheid belminuten, sms en data maar zeker ook wat gebeurt er als niet alles wordt verbruikt. Zeker op zakelijk gebied is sprake van maatwerk op dit gebied. OnnIT heeft de expertise om u vooruit te helpen met telefonie.

VOIP zorgt ervoor dat u niet langer een telefooncentrale op locatie nodig heeft om het telefoonverkeer bij u naar binnen te brengen. Deze telefooncentrale komt te staan bij uw provider, en de verbindingen komen dan binnen via het internet.
OnnIT werkt samen met een telecomprovider namelijk KPN Een. Samen met KPN Een bieden wij zakelijke oplossingen aan. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina welke speciaal voor dit onderwerp is ingericht.