Bellen, sms’en, internet het is altijd beschikbaar. Zonder telefonie zou de wereld er op dit moment geheel anders uit zien. Wanneer er over telefonie gesproken wordt dan is het de mobiele telefoon niet meer weg te denken. De mobiele telefoon geeft niet alleen de mogelijkheid om overal te bellen, maar zorgt voor algemene bereikbaarheid.

Direct contact 

Maatwerk

Een oplossing die bij u past, waar hoort u deze kreet niet? Alles is erop gericht om voor iedereen een passende oplossing te maken. Of het nu om kleding gaat of om een auto overal kunt u zelf bepalen wat u wel en niet nodig heeft. Tot op heden was er binnen de telefonie markt ruime keuze in abonnementen, maar geheel uw abonnement zelf samenstellen was nog niet mogelijk.

Wij brengen daar verandering. U kunt nu geheel uw telefonie naar eigen wensen en eisen samenstellen zodat u een abonnement heeft dat bij u past. Daarom biedt OnnIT samen met zijn partner Yes Telecom zakelijk mobiel maatwerk met de beste kwaliteit en service. Keuzevrijheid v.w.b. hoeveelheid data belminuten en SMS bundels zijn geen gemeengoed. Wij bieden dit wel. Graag lichten wij persoonlijk toe welk voordeel voor u te behalen valt. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Hardware

Werken met telefonie zorgt simpelweg dat er altijd voor een toestel gekozen moet worden om mee aan de slag te gaan. Wanneer het gaat om vaste telefonie kan er ook gekozen worden om dit te integreren met een desktop, tablet of notebook hierover meer op de pagina VOIP. Voor mobiel werken is een mobiele telefoon noodzakelijk. Wanneer u opzoek gaat naar een mobiele telefoon gaat er een zeer grote markt voor u open. Een telefoon kiezen is daardoor niet makkelijk geworden. Vaak wordt gekozen op besturingssysteem of kiest men voor hetgeen wat al eerder gebruikt is. Zo zijn er dominante merken in de markt als Samsung en Apple. Er zijn ook merken waarvan de kwaliteit past bij de organisatie, maar waar u niet als eerste aan denkt. OnnIT heeft de expertise op dit vlak. Wij kunnen u adviseren welke telefoon zowel functioneel als prijstechnisch het beste bij uw organisatie past. Wilt u meer weten over mobiele telefoons dan kunt u kijken op de pagina devices.