Home » VNG realisatie

VNG realisatie

Wij ondersteunen u graag bij VNG realisatie. OnnIT in Zuid-Beijerland is gespecialiseerd in het samenwerken met gemeenten. Hoe meer gemeenten er bijdragen aan de VNG realisatie, hoe groter het landelijke net van gedeelde informatie wordt.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Uw partner in software

Voor andere software kunt u tevens bij ons terecht. OnnIT helpt u om het overzicht te bewaren en de juiste keuzes te maken om software licentie aan te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in volume licenties en licenties voor verschillende programma’s. Wij ondersteunen u graag bij zaken omtrent software.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gemeente of wilt u meer informatie ontvangen over VNG realisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij adviseren u graag of plannen een afspraak met u in. Zo vergroten we samen de kennis van Nederlandse gemeenten.