Wij adviseren u graag over het gebruik van een volume licentie

Een volume licentie is een licentie die meerdere malen geïnstalleerd kan worden met één licentiecode. Deze licenties worden aangeboden door verschillende vendoren en in verschillende contractvormen. OnnIT is gespecialiseerd in volume licenties en geeft bedrijven onafhankelijke adviezen.

Direct contact 

De juiste volume licentie voor uw onderneming

Past de licentiestrategie van uw onderneming nog bij de veranderende markt? Vereist de strategie wellicht aanscherping ? Waar voorheen de keuze voor software werd gemaakt na de aanschaf van de hardware infrastructuur, is het nu noodzakelijk om bij het ontwerp van deze structuur rekening te houden met de licentiestrategie. Licentie vendoren kennen een veelvoud van contracten die vaak zorgen voor een complexe en onoverzichtelijke licentiepositie. Door de jaren heen is de nadruk komen te liggen op het slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker werken. Wij adviseren u onafhankelijk bij de aanschaf, inventarisatie en het onderhoud van uw licenties.

Vraag nu uw persoonlijke advies aan

licenties, licensing, microsoft, vmware, citrix, software, licentiebeheer, licentiepositie onderzoek, computer, it, ict

Wij realiseren ons hoe belangrijk software voor uw organisatie is. Daarom hebben wij een breed assortiment aan A-merken en producten gerealiseerd. Op deze manier kunt u de diverse merken goed op elkaar afstemmen. OnnIT staat voor onafhankelijk advies, gedegen marktkennis en een juiste prijsstelling. Heeft u een vraag over onze diensten of wilt een volume licentie aanschaffen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0880 10 10 10. Wij leveren onder andere: Microsoft, VMware, Adobe, Citrix, Microfocus/Novell, RES, Sophos, Trend Micro, Oracle en Veeam. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf.