Wilt u Citrix Cloud implementeren in uw digitale werkomgeving? Bij OnnIT in Zuid-Holland hebben we als partner en leverancier jarenlange ervaring met het beheer van verschillende software- en clouddiensten, waaronder Citrix Cloud. Onze deskundige adviseurs kennen elk aspect van deze applicatie en ondersteunen u graag. Zo baseren wij uw abonnementsvorm op de behoeften en eisen van uw bedrijf.

Schakel ons in als uw leverancier van het cloudplatform Citrix Cloud

Met het gebruik van Citrix Cloud ervaart u veel voordelen. Een van de grootste kenmerken van deze software is het werken in de cloud. U heeft altijd en overal toegang tot uw programma’s en bestanden. Open en corrigeer een document waar u maar wilt en bekijkt aanpassingen van collega’s direct dankzij realtime bewerken. Als leverancier van Citrix Cloud vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van dit platform en hoe het van waarde kan zijn voor uw onderneming. Werkt u liever met licenties van Microsoft? In dat geval kunnen wij u ook ondersteunen bij de implementatie en het beheer van het licentieprogramma Microsoft NCE.

Overleg de verschillende mogelijkheden met ons

Wilt u ons inschakelen als leverancier en beheerder van Citrix Cloud voor uw onderneming? Of werkt u misschien liever met Microsoft Azure? Wij adviseren u graag over diverse programma’s waar uw organisatie profijt van heeft. Dankzij de uiteenlopende mogelijkheden en onze uitgebreide kennis van diverse clouddiensten, vinden we altijd een passende oplossing voor uw bedrijf. Voor een kennismaking of voor meer informatie over onze diensten, belt u naar 0880 10 10 10. Ons ICT-bedrijf uit Zuid-Holland is de partner van ondernemingen in heel Nederland.

+31 (0)88 - 0101010licentiedesk@onnit.nl

×