Nieuw – Microsoft Business Voice

Microsoft, Voice, 365, CSP, Cloud, Teams

Een nieuw telefoonsysteem dat bellen, chatten, vergaderen, agenda’s en e-mail samenbrengt in één oplossing voor bedrijven: Microsoft Teams. Deze cloud gebaseerde communicatie- en samenwerkingstool is eenvoudig in gebruik en ontworpen om samenwerken te stimuleren. Het biedt de mogelijkheid om te bellen en gebeld te worden vanaf elk vast telefoonnummer. Iedere organisatie kan nu profiteren van Microsofts geavanceerde telefonie oplossing welke voorheen gericht op grootzakelijke ondernemingen. Vanaf vandaag is Business Voice beschikbaar als aanvulling op alle Office en Microsoft 365 business abonnementen1.

Business Voice werkt overal; op uw laptop, smartphones en bureautelefoons. Het brengt communicatie en samenwerkingstools samen in één toepassing. Door al deze tools samen te brengen in Microsoft 365 gebaseerde moderne werkplek wordt beheer vereenvoudigd, beveiliging verhoogd en is onderhoud van een standalone telefoniesysteem niet langer nodig. Bereikbaarheid is cruciaal voor uw organisatie, met bedrijfsfuncties als antwoordgroepen, keuzemenu’s en doorschakelmogelijkheden blijven uw support of sales afdelingen optimaal bereikbaar voor klanten. Ook kunt u eenvoudig werk van privé telefonie scheiden, zelfs wanneer uw medewerkers niet over een mobiel abonnement van de zaak beschikken.

Business Voice is een aanvulling op Microsoft 365- en Office-abonnementen, waarin Microsoft Teams inbegrepen is. Het omvat een telefoonsysteem en audioconferentie in één pakket. Verbind bestaande telecomproviders en nummers met Teams voor een volledige belervaring. Microsofts oproepabonnementen voor Microsoft 365 Business Voice zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

(1=Microsoft 365 Business Voice kan worden toegevoegd aan de volgende abonnementen: Office 365 Business Essentials, Business Premium, A1, E1, A3, E3; en Microsoft 365 Business, A3, E3.)