Home » Licentiebeheer

Licentiebeheer

Bij OnnIT in Zuid-Beijerland zijn wij gespecialiseerd in licentiebeheer voor bedrijven en organisaties. Bent u op zoek naar een betrouwbare licentie specialist om u en uw bedrijf te ondersteunen? Wij ondersteunen en adviseren u graag.

Neem direct contact op 
Welkom op de webwinkel van OnnIT voor uw kantoorautomatisering, netwerkproducten, printers en accessoires voor op kantoor en onderweg, Hardware, HP, Computers, Monitoren, Muizen, Lenovo, Dell, Keyboard, ICT, IT, Computing, Servers,
Onafhankelijk adviseur IT Diensten
Onafhankelijk leverancier IT Producten
Specialist in licentiebeheer
Cloud, Office, 365, Software, SAAS, Microsoft

Het beheer van uw licenties uitbesteden

Wanneer u ons inschakelt als licentie specialist in en rondom Zuid-Beijerland blijft u uiteraard in controle over uw licenties. U heeft volledige zeggenschap over uw licenties, wij ondersteunen u slechts met het beheer. Onze licentie specialisten begeleiden u wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Uiteraard kunt u op elk gewenst moment de benodigde overzichten of informatie over de licenties van ons krijgen. Licentiebeheer was nog nooit zo eenvoudig!

Met inkoopbegeleiding bereikt u een optimaal resultaat

Om al uw kansen binnen de online infrastructuur te benutten is er kennis nodig van de desbetreffende materie. Dankzij onze onafhankelijkheid en kennis van de markt begeleiden wij u naar een optimaal resultaat.

Ga voor een bekwame licentie specialist

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van licentiebeheer of andere software voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0880 10 10 10. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.